Omdat uw website kwalitatief goed moet zijn...

 

Websites bouwen

Een kwalitatieve goed gebouwde website is belangrijk als het gaat om uw aanwezigheid op het web. Mensen hebben gemiddeld maar een paar seconden geduld om hun eerste indruk te bepalen, daarom moet uw website precies aansluiten bij uw doelgroep. Een goed uitgedacht concept is daarom van groot belang.


Wat is het doel van uw website

Wat zijn uw producten of welke dienst(en) levert uw onderneming ?, is uw website alleen bv. bedoeld als verkoopkanaal of ook voor informatie voorziening. Kunnen uw bezoekers meer dan alleen uw producten kopen of ook bv. deelnemen aan een forum of review systeem. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden die een rol kunnen spelen in het bepalen van het doel van uw internet aanwezigheid.


Wat maakt uw website uniek

Dient uw website louter als informatieve site voor uw bestaande klanten, of wilt u meer bereiken en ook nieuwe klanten binnenhalen. Wilt u een contact pagina met formulier of misschien een offerte pagina. Mischien wilt u uw aanbiedingen profileren kortom de mogelijkheden zijn best groot.

Waarmee en op welke wijze onderscheid uw website zich in de markt ?, kortom wilt u opgaan in de massa of wilt u zich profileren, uw onderneming is immers uniek.


Hoe ziet uw website eruit ?

De bezoekers van uw website hebben weinig geduld. Ze willen in één oogopslag de juiste informatie kunnen zien, pas als de eerste indruk bevalt zal men de rest van uw site willen bekijken.


Zelf uw inhoud beheren

Wilt u de informatie op uw website up to date houden zonder dat er steeds iemand anders ingeschakelt hoeft te worden ?. In dat geval zult u ook een keuze moeten maken qua CMS systeem, welk systeem het beste bij uw situatie past is in dit geval belangrijk.


Rekening houden met uitbreidingen

Hoe groot acht u de kans in dat er op termijn bepaalde uitbreidingen en/of aanpassingen gewenst zijn ?. As deze kans vrij groot is kan het handig zijn om vanaf de 1ste bouwfase hier rekening mee te houden. Laat u goed informeren omtrent dit soort zaken. Wij geven graag advies natuurlijk.


Welk budget ?

Gaat u voor de goedkoopste optie of gaat u voor een hoge kwalitatief goed gebouwde website ?. Dat wil niet zeggen dat kwaliteit altijd ook de duurste optie is natuurlijk.


Heeft u al een domeinnaam

Waarschijnlijk heeft u al een domeinnaam, of heeft u er een in gedachten. Als u een nieuwe naam wilt is deze dan nog wel beschikbaar.


Communicatie met uw internetbureau

Hoe verloopt de communicatie tussen u en uw webdesigner of internetbureau ?. Een goede communicatie is erg belangrijk om het resultaat goed af te kunnen stemmen op uw specifieke wensen. Vraag ons gerust om advies, wij helpen u graag.