Onze diensten

Websites

Een kwalitatieve goed gebouwde website is belangrijk als het gaat om uw aanwezigheid op het web. Mensen hebben gemiddeld maar een paar seconden geduld om hun eerste indruk te bepalen, daarom moet uw website precies aansluiten bij uw doelgroep. Een goed uitgedacht concept is daarom van groot belang.
Meer lezen

Webshops

Uw product online verkopen is tegenwoordig bijna een vanzelfsprekende zaak. Er zijn dan ook enorm veel manieren om een online shop op te zetten. De keuze voor een bepaald systeem is derhalve niet altijd even eenvoudig, vaak is een op maat gemaakte shop uiteindelijk toch de beste keuze.
Meer lezen

Webapplicaties

Als u plannen heeft om een websysteem op te zetten zijn er een scala aan mogelijkheden. Wel is het belangrijk om vanaf het begin een goed ontwerp te maken, en altijd rekening houden met schaalbaarheid en uitbreidingen. Een goed advies is hierbij zeker niet overbodig.
Meer lezen

Zoekmachine

Ruim 93% van de Nederlandse internet gebruikers maakt gebruik van de zoekmachine Google, waarschijnlijk u zelf ook. Hoe wordt bepaald welke resultaten op de 1ste pagina staan na het intypen van een zoekwoord. En zijn er mogelijkheden om uw website te optimaliseren om deze positie te verbeteren ?.
Meer lezen

Marketing

Waarmee en hoe onderscheidt uw product en/of onderneming zich in de markt ?, welke zaken gaan goed of zijn er punten die verbeterd kunnen worden. Een goed plan is hierbij van groot belang, uw klant moet immers een goede reden hebben om zaken met u willen doen ipv. anderen die actief zijn in uw marktsegment.
Meer lezen

Hosting

Bij hosting is de verscheidenheid in aanbod enorm groot, van spotgoedkoop tot enorme bedragen per maand. Geen pakket is dezelfde en de enorme diversiteit aan servers maakt de keuze vaak niet eenvoudig. Een voor uw systeem geschikte server vinden in relatie tot een optimale laadtijd is toch vaak iets waarover even goed nagedacht dient te worden.
Meer lezen